Veçoritë e saj kryesore janë barazia, drejtësia dhe neturaliteti. Ndiheni mirë kur ngushëlloni të tjerët. Ndonjëherë keni një ndjesi izolimi dhe boshllëku, por është rezultat i fenomeneve ‘të tepruara’. Ju thjesht shkëlqeni kur krijohet kaos. Karakterizoheni nga fjalët e mëposhtme: pafajësi, pastërti, barazi, qartësi, organizmim dhe autonomi.:Per te vazhdauar me tej kliko reklamen me posht dhe shikoje:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *