Avokati Spartak Ngjela, duke folur në 360grade, të Artur Zhejit në Oranews tha se, katërshja Berisha, Basha, Rama dhe Meta, nuk janë më në poste, po të jemi në BE.“Kanë bllokuar sistemin, por nuk ua mban të dalin kundër amerikës, tha Ngjela.Ne jemi shtet me sovranitet të kufizuar pasi e kërkon BE, që të bëhemi anëtarë të saj. Ju doni të shkoni në Moskë, shkoni por, populli nuk kërkon të shkojë në Moskë por në Bruksel, tha Ngjela.

“Pa hequr gjyqtarët e korruptuar nuk ka arrestime. Vetingu do heqi gjyqtarët. Janë 65 gjyqtarë dhe prokurorë. Nuk e di saktë sa do heqi Vetingu. Punë ditësh do shikoni ata që kap Vetingu. Pastaj vijnë emërimet dhe pas tyre do shihni arrestimet, tha Ngjela.
Shiko videon duke klikuar ne reklam:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *