Me siguri kërkoni një smatphone të ri. Por një kompani po mendon të kundërtën e dëshirave tona.

Telefoni më i vogël në botë është “Zanco Tiny T1”. Ai peshon vetëm 13 gramë dhe ka një mini ekran OLED prej 12,5 milimetrash.

Celulari kushton 46 dollarë dhe sigurisht që nuk është një telefon inteligjent, por një aparat klasik, kryen vetëm telefonata dhe dërgon mesazhe me tekst.Për ketë arsye ai nuk është i përshtatshëm për rrjetet sociale.Shiko videon me posht:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *