Një situatë e sikletshme për këngëtaren Shqiptare Shkëndije Mujaj. Bukuroshes nga Kosova i kanë vjedhur celularin dhe për pasojë fotot dhe videot e zhveshur ja publikojnë me një faqe. Pavarësisht lutjes së saj për të mos i postuar fotot, hakerët shqiptarë kanë mbushur faqen e tyre me video ku shihet shkëndija krejtësisht e zhveshur dhe duke luajtur me zogun. Video do të shfaqet mbrenda 10 sekondave pasi ta hapni duke klikuar mbi reklam dhe fotot gjithashtu shfaqen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *