Rrëfimi i Kosovares: Burri me tregon video me vajza tjera, Vjehrra “ ty bukë po te bjen ne shtëpi, çka po donë ma shumë dhe….Pershendetje histori te jetes komentus dhe ju lexues e pash qe nje grua kishte postuar qe burri saj po e maltreton dhe nuk po e trajton mir. Po te isha ne vendin e saj do fluturoja nga gezimi, pershkak se un e kam rastin edhe me tragjik, per arsye se burri im me tregon fotot dhe bisedat qe i ben me vajza tjera, por edhe me e keqe per mua eshte se vjehrra…..shtypni posht reklamen dhe vazhdoni leximin e rrëfimit tragjik:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *