Nuk ka asnjë mënyrë që dikush ta ngatërrojë modën e viteve të 80-ta me diçka tjetër. Ishte një kohë e rrobave shumë të çuditshme dhe e grimit me ngjyra jashtëzakonisht të hapura. Dukej që dyqanet fitonin para të majme vetëm duke shitur llak të flokëve.

EjaShiko ka gjetur fotografi të personave, të cilët nuk e kanë problem të qeshin me imazhet e tyre të para 30 vjetëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *