Diabeti është sëmundje shumë serioze e cila mund të ketë pasoja të rënda nëse nuk trajtohet siç duhet. Kjo sëmundje është duke u bërë më e shpeshtë mes njerëzit e të gjitha moshave dhe gjinive, e pjesa më e keqe e kësaj është se nëse diagnostikoheni me të, tërë jetën do të duhet ta trajtoni.

Përderisa kjo sëmundje shënon progres, ajo mund të rezultojë në dëmtim të veshkave, dëmtim të nervave, amputime dhe verbëri, transmeton Telegrafi.

Sipas International Diabetes Federation, Filipinet janë ndër vendet më të rrezikuara nga kjo sëmundje. Pavarësisht se janë bërë hulumtime intensive për të zbuluar një shërim për kët ë sëmundje, ende nuk është zbuluar diçka e re qysh nga zbulimi i insulinës.
Sidoqoftë, Dr. Jaime Dy-Liacco, doktor i mjekësisë metabolike, pohon se ka zbuluar kurën për diabetin dhe do t’ju duhen vetëm pesë minuta për ta bërë këtë. Eksperti 82 vjeçar nga Filipinet thotë se sheqeri nuk është shkaktari themelor i diabetit, por mungesa e gjashtë mineraleve thelbësore në trup.

Bazuar në zbulimet e tij, ai ka dizajnuar një recetë të veçantë që e furnizon trupin me mineralet e nevojshme për ta luftuar diabetin.

Përbërësit:

– 12 copa spec të djegës

– Dy vezë

– Një lugë gjelle kripë deti

Preni specat e djegës dhe përzieni me vezët. Shtoni kripën e detit në fund dhe konsumojeni atë. Pjesa më e mirë e kësaj recete është se mund të përgatitet për më pak se pesë minuta, dhe garanton rezultate të shkëlqyeshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *