Janë të shumtë personat që i duan kafshët e për më tepër kur ato janë të dashura dhe të urta. Megjithatë si çdo krijes tjetër dhe ato mund të vrasin apo lëndojnë nëse ndihen në rrezik. Mëposhtë do tiu rendisim 5 kafshët e qeta që bëhen të rrezikshme po aq të rrezikshme sa kafshët e tjera

1. Slow loris

Kjo është ndër krijesat më të bukurë që kur e shikon të ngjall ndjesinë e keqardhjes.E askujt nuk ja merr mendja që Sloë loris është ndër gjitarët më helmues.Nëse të kafshojnë helmi i tyrë është i barabartë me të kobrës.

2.Delfinët

Ato renditen si krijesa tepër miqësore me njeriun mirëpo Delfinët jëna gjithashtu te vetmet kafshë qe mund të vrasin pa asnjë arsye.

3.Pufferfish

Pufferfish ose ndryshe peshku i fryrë nësë të sulmon mund të të jetvdekjeprures.
Gjithashtu nesë kur gatuhet nuk pastrohet mirë nga toksina mund të shkaktoj vdekjen e personit që e konsumon.

4.Panda

E kush nuk i pëlqen këto krijesa dembele, që veç duan të rrinë dhe të përqafohen.
Megjithatë nëse ato ndihen në rrezikë mund të lëndojnë ashtu si një ari.

5. Foka leopard
Ato njihen për qetasin dhe natyrën paqësore, megjithatë dhe rastet kur kanë sulmuar nuk janë të pakta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *