Për qindra vite, lexuesit e dorës kanë ekzaminuar duart në mënyrë që të parashikojnë të ardhmen e një personi.
Siç duket, ata nuk kanë qenë krejtësisht gabim për këtë, pasi që dora e njeriut përmban informacione të rëndësishme.

Kur është fjala për vijat që ndodhen në pëllëmbë, jo të gjithë njerëzit i kanë të njëjta. Ndryshe nga katër vijat kryesore, disa njerëz kanë një vijë të shkurtër nën gishtin e mesëm dhe gishtin e unazës.

Në fakt, kjo vijë e vogël e lakuar mund të krijojë një rreth të plotë apo dy vija të vogla të ndara. Kjo vijë ndryshe njihet si ‘rrethi i Venerës’ apo ‘zona e dashurisë’, transmeton Gazeta Express.

Në rast se kjo vijë nuk është në pëllëmbën tuaj, mos u zhgënjeni pasi që ajo zakonisht është e lidhur me njerëzit të cilat janë shumë të ndjeshëm dhe janë të prirur për probleme në dashuri. Sipas lexuesve të dorës, nëse rrethi është i mbyllur, kjo do të thotë zhgënjim i madh në dashuri.

Por, në rast se e keni këtë rreth, është mirë t’i shihni marrëdhëniet e dështuara si mësime të jetës, se sa si zhgënjime fatale. Nëse vija formon një gjysmërreth, nënkupton vështirësi në dashuri të cilat kapërcehen në disa kohë nga një person.

Disa vija gjysmërrethore, apo njëra nën tjetrën, do të thotë se ju jeni shumë emocional. Vija ‘zemër’, një nga vijat më të mëdha të pëllëmbës, fillon nën gishtin e mesëm dhe përfundon nën gishtin e vogël, transmeton Gazeta Express.

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *