Pershendetje jemi 2 motra nga kosova , emrat nuk duam ti tregojm per shkaqe sigurie ne po kerkojm nje mashkull te perbashket qe te bejm mardhenie. Ai mashkull do kenaqet me ne dhe poashtu edhe ne do argetohemi do bejm shum pozicione te qmendura ,ju lutemi na kontaktoni duke klikuar ne reklamee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *