Jeta luksoze e fëmijëve të pasanikëve shqiptarë vijon të tërheqë vëmendjen e mediave të huaja. Daily Mail në një artikull, që e shoqëron me fotot e postuara në rrjete sociale nga fëmijët e pasanikëve shqiptarë, shkruan “Vaska të mbushura me para, supermakinat e tyre dhe tigra që mbahen si kafshë shtëpiake. Tani fëmijët e pasur të Shqipërisë duan të tregojnë me mburrje stilin e tyre tepër luksoz të jetës në Instagram”…Shiko videon ne vazhdim duke klikuar ne reklam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *