Një i ri 24 vjeçar në Australi vdiq pasi u kafshua në gisht nga një gjarpër, teksa po përpiqej të mbronte qenin e tij, të cilit gjarpri i ishte futur në gojë. Ai u kafshua në qytetin Tamworth, në veriperëndim të Sidneit, dhe vdiq brenda një ore në spital pavarësisht se ishte përpjekur të shpëtonte veten me antihelm. Ai u kafshua nga një gjarpër vendas, më vdekjeprurësi në Australi. Kishte nxituar për te e ëma duke thënë: “Mama, shiko çfarë më ka kafshuar”.Sipas The Telegraph, nëna e djalit e ka mbyllur gjarprin në një kavanoz dhe ka dërguar djalin me urgjencë në spital. Per te pare videon kliko ne reklam:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *