Një video e cila ka qarkulluar në rrjetet sociale ka befasuar shumë njerëz, me që vërtetë në këtë rast e kishte vlerën e vet fjala “gjithçka ne jetë kthehet” , shkruan revista Kosovarja.

Një burrë i panjohur shihet duke e ngacmuar një vajzë të fejuar në autobus, e që ky rast ka ndodhur në Indi.

Nga presioni i vazhdueshëm, vajza u detyrua të dalë nga autobusi, por dikush e kishte vëzhguar mirë situatën dhe vendosi që djalit t’ia kthejë në të njëjtën mënyrë.

Për më detajisht, ndiqni videon në vazhdim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *