Ky është momenti tronditës që një baba i droguar mbajti pengvajzën e tij dyvjeçare gjatë një qëndrimi të tensionuar me policinë në qytetin Aguascalientes të Meksikës.

Më pas policët kanë ndërhyrë duke shpëtuar vajzën dhe arrestuar babin monstër.

Mediat e huaja bëjnë me dije se pengmarrja zgjati plot 12 orë.Shiko video duke hapur reklamen me posht:

http://dai.ly/x67jk39

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *