Duket se në bankat e Durrësit ka probleme me hajdutët.Pas burrit qe zbuloi pas 4 vitesh se dollaret e tij kishin kaluar ne emer te nje firme ne Kukes, një vajzë e re pretendon se në një bankë në Durrës i kanë vjedhur para nga llogaria e saj bankare përmes mashtrimit kompjuterik dhe falsifikimit të të dhënave.Me të kuptuar mungesën e parave në numrin e llogarisë, vajza i është drejtuar Komisariatit të Policisë në Durrës për të bërë kallëzim penal.Shtypni posht reklamen dhe automatikisht ju hapet video..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *