Ministrja e Mrojtjes Olta Xhaçka ka postuar në faqen e saj të facebook disa foto nga pajimet e përdoruara nga ushtria jonë ndërvite.Helikopterë, avionë, makina dhe armatime janë sjellë si dëshmi e kohës dhe historisë së vendit tonë, të cilat janë pasqyruar në Muzeun e Forcave të Armatosura.“Muzeu i Forcave të Armatosura në garnizonin “Skënderbej” është një thesar ende i pazbuluar.
Armatime #historike, pajisje të rralla dhe mjete nga 105 vjet ushtri do ju kthejnë prapa në kohë për të përjetuar #nostalgji dhe për të ndjerë #krenari!”– shkruan Xhaçka…Shiko videon me posht:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *