Në Arabinë Saudite një 80 vjeçari i sëmur është martuar me një vajzë 12 vjeçare.Martesa e tyre ka ardhur si kurdisje e prindërve të vajzës.

Në vendet evropiane martesa me të mitur është e jashtëligjshme .
Për më shumë shikojeni klikoni linkun e kutis me poshte dhe shikoni se çfar i bëjne dasmoret e te afërmit atij kur marin vesh per kete gje..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *