Këngëtaret tona rrallë për të mos thënë fare i shohim pa grim, ashtu siç janë në të vërtet. Ato gjithmonë janë të ngarkuara me makeup profesional, për tu dukur sa më bukur, ndonëse jo sa më natyrale, shkruan “Kosovarja”.

Genta Ismajli në fillimet e saj ishte natyrale, e bukur dhe pa të meta, por gjatë rritjes artistike këngëtarja i gjeti “defekte” vetës, andaj bëri ndryshime të theksuara në pamje. Për hirë të së vërtetës, Genta më mirë është dukur dikur sesa tani, pas intervenimeve. Siç shihet edhe nga fotot, buzët e saj nuk janë në gjendje aspak të mirë, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë fotografi ku Genta shfaqet siç është realisht, buzët e saj duken tejet çuditshëm, të deformuara nga ndërhyrja e fundit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *