Përparësia e kremit të këtillë është se përbërësit janë plotësisht natyralë dhe të sigurt dhe të përshtatshëm për të gjithë tipat e lëkurës.

Rrudhat janë dukuri e pashmangshme te secili person, ndërsa kremi i mëposhtëm largon rrudhat, zbut, tërheq dhe shtrëngon lëkurën tuaj, transmeton Telegrafi.

Përbërësit:

▪ 1 lugë vaj bademi apo ulliri
▪ 1 të kuq të vezës
▪ 1 lugë mjaltë
▪ 2 lugë vazelinë

Përgatitja:

Zbuteni vazelinën me ndihmën e avullit të ujit. Ky proces do të zgjasë disa minuta. Pastaj në të shtoni përbërësit e tjerë.

Të gjitha përzieni mirë derisa të bëhet masë homogjene dhe kremi juaj është gati!

Mund ta ruani në kuti të ndonjë kremi të vjetër.

Lyeni lëkurën lehtë duke i bërë masazh. Pas 30 minutave mund ta hiqni kremin me faculetë të njomur.

Vërejtje: Nevojitet më shumë se një orë që kremi të absorbohet në lëkurë, andaj lyeni fytyrën së paku dy orë para se të shkoni në gjumë.

Ruajeni kremin në frigorifer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *