Me shumë dhimbje dhe vështirësi, gruaja me ndihmën e nënës së saj ka tentuar që ta heq maskën që kishte vënë në fytyrë, shkruan lajmi.net

Vetëm pas disa orë përpjekje, ka arritur që të pastrojë fytyrën e saj. E frikësuar tërë kohën që vetullat do t’i hiqen tërësisht, por fatmirësisht kjo gjë nuk ndodhi.

Shikoni reagimin e saj që nga fillimi deri në fund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *