Kastriot Dervishi ka publikuar një letër, të cilën e quan “Letra ironike e të internuarit nga kampi i Tepelenës për diktatorin”.Jetojmë shumë mirë, tani e njohëm me të vërtetë kush është partia dhe pushteti.Një i internuar në kampin famëkeq tela me gjemba të Tepelenës, ka zgjedhur një mënyrë origjinale për të shfaqur protestën e tij kundrejt kushteve të jetesës në këtë kamp. Letra e tij është shkruar me ironi.Shtypni posht reklamen dhe automatikisht ju hapet video,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *