25 mijë franga për të rritur dhe 10 mijë ër fëmijë.
Fshati i vogël zviceran Albinen dëshiron shumë që ju të banoni atje. Aq shumë, sa në 30 nëntor, do të votojë për një politikë të re që do i paguante të huajt që shkojnë atje të jetojnë për dhjetë vjet. Megjithatë ka disa kushte që duhet përmbushur para se të aplikoni për banim atje.
Shikoni kushtet dhe si të aplikoni në videon më poshtë.
Hape dhe shikoje videon duke shtypur këtë hapsirën këtu më poshtë, Sukses.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *