Unë jam i sigurt që ju do të pajtoheni se pothuajse të gjithë ne kemi bërë një shkelje të pavullnetshme të trafikut të paktën një herë në jetën tonë. Ky rezultat është krejtësisht normal, duke marrë parasysh dëmet që kemi bërë dhe pasojat e veprimeve tona. Sigurisht që qëllimi i pagimit të një bilete është të mësoni mësimin dhe të bëheni shoferë më të mirë dhe më të vetëdijshëm. Megjithatë, disa njerëz nuk pajtohen me moralin e rasteve të tilla. Ne ju paraqesim një video që tregon se si te rregulloni , qe asnjehere te mos ju kap radari per shpejtesi
Shiko me poshte videon fantastike duke shtypur mbi reklamenme poshte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *