Një lidhje jashtëmartësore sjell pasoja që nuk prekin vetëm dy personat e përfshirë në të.Historia e një vajze të re me një burrë të martuar është rrëfyer për “ShkodraNews”.“Mirmëngjes shkodranë. Jam aq në stres dhe aq në udhëkryq sa dua të them fillimisht se nëse nuk keni ndonjë gjë të mirë për të thënë, ju lutem ta mbani për vetë.Sepse gjëja e fundit që më duhet tani është të lëshoni negativitet ndaj meje.
Jam 23 vjeçare dhe jam shtatzënë. Babi i fëmijës është një burrë 42 vjeç nga Shkodra, vetë jam prej Bushati.Lidhja jonë nisi me shoqëri të përbashkët, se unë edhe pse jam rritur në rrethinë jam person që i kam dalë gjithmonë zot vetes dhe nuk kam qëndruar e mbyllur në shtëpi … shtype hapsiren e meposhtme dhe prit 5 sekonda per te lexuar vazhdimin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *