Një çift me mbipeshë të cilët janë së bashku që 11 vite, më në fund kanë arritur të kenë marrëdhënie seksuale.
Lee Sutton dhe Rena Kiser këtë e arritën pasi humbën peshë të konsiderueshme, e cila tani edhe ua mundëson të kenë marrëdhënie intime.
Lee Sutton më parë kishte mbi 300 kilogramë, ka arritur të heqë më pak së gjysmën e peshës. Kliko ne hapsiren e meposhtme dhe prit 5 sekonda per tpar videon e ngjarjes…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *