Më shumë se 100 vetë u mblodhën përpara shkollës së Polle a Cherbourg në Manche në mbështetje të kësaj familje shqiptare me katër fëmijë.

Artan, Olsa, Klela dhe Anxhela, kane ne krah te tyre mësues, nxënës dhe prindër te cilet kane thene se janë zemëruar me vendimin e autoriteteve franceze për të dëbuar këtë familje që është integruar me jetesën në Francë. Kliko ne hapsiren e meposhtme dhe prit 5 sekonda per tpar videon e ngjarjes…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *