Mjekësia alternative ka gjetur diçka që ne besojmë se është “burimi i rinisë” – ​​një pije e mrekullueshme që do të fshijë vitet nga fytyra juaj dhe rivendosjen e rinisë në trupin tuaj. Më e mira nga të gjitha, nuk keni më nevojë të shpenzoni kohë ose para në procedura të shtrenjta kozmetike ose mbingarkoni lëkurën tuaj me produkte kozmetike të mbushura me kimikate. Në fakt, ju duhen vetëm dy përbërës për pijen tuaj ‘të përjetësisë’ – ujë dhe klorid magnez.

Çfarë është kloruri i magnezit?

Një mineral esencial, magnezi ka përfitime të shumta shëndetësore në lidhje me shumë sëmundje. Plus, është një mineral që ka efekte rinovuese në trup.

Përfitimet shëndetësore të klorurit të magnezit:

-Mbron kundër osteoporozës

-Përmirëson tretjen

-Përmirëson problemet menstruale

-Qetëson dhimbjet e kokës

-Mbron enët e gjakut

-Stimulon humbjet e peshës

-Jep energji

– Redukton depresionin

-Mbron kundër viruseve të zakonshme

-Përmirëson funksionin e sistemit nervor qendror

– Ka veti anti-kancerogjene

Kloridi i magnezit në shtëpi….

Filloni duke vendosur 1l ujë të valojë. Sapo uji të fillojë të valojë, hiqni atë nga nxehtësia dhe lëreni të ftohet. Kur të arrijë temperaturën e dhomës, shtoni 33g klorid magneziumi (pluhur). Ju mund ta blini në farmacinë tuaj lokale.

E RËNDËSISHME:

Kur e merrni këtë ilaç, është jashtëzakonisht e rëndësishme të dini dozën e duhur, e cila përcaktohet nga mosha. Nuk rekomandohet për fëmijët më të vegjël se 10 vjeç.

Dozimi sipas moshës:

-Midis 10 and 40 vjeç – gjysmë filxhan në mëngjes

-Midis 40 and 70 vjeç – 1 filxhan në mëngjes

-70 vjeç e lart – 1 filxhan në mëngjes dhe 1 filxhan para gjumit

Ky ilaç është parë se është shumë i dobishëm për rinovimin e trupit dhe përmirësimin e shëndetit të përgjithshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *