Tung jam Edona nga prishtina./Nje dit me erdhi djali komshiut qe se kisha par kishte 10 vite sepse ai iku ne amerik ndejtem bem muhabet dhe permendi lojen qe lujshim me shishe Thash do luajm dhe tash por jemi te rritur me tha te rritur memir sepse tani kam te madh u qesha mora shishen filluam te luajm un mbeta vetem ne tango dhe ai vetem ne breg me tha harro shishen dhe nisi te me puthte gjoksin un fillova te ja marr….kliko ne reklam per vazhdim…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *