Kelly Murphy është një kanadeze 28 vjeçare, e cila nuk kishte ide më të mirë për të mërzitur partnerin e saj sesa duke e telefonuar atë më shumë se 27.000 herë në vetëm një javë.
Ky veprim bëri që policia ta arrestonte dhe tani të përballet me akuzën e ngacmimit ekstrem.

Më e forta është se lidhja mes saj dhe ish-të dashurit Randy Williams vetëm zgjati 2 javë.

Gjithsej ka pasur 27,639 thirrje. Por kjo nuk ishte e gjitha, sepse ai gjithashtu dërgoi 937 email, 11,229 mesazhe me tekst, 117 mesazhe zanore dhe 47 letra; të gjitha në vetëm një javë.

Williams pranoi në mediat lokale se këmbëngulja e ish-partneres së tij pothuajse e bëri atë të bjerë në depresion.

Për të bërë këtë numër të telefonatave, vajza përdorte deri në 8 telefona të ndryshëm në të njëjtën kohë për ta thirrur atë gjatë gjithë ditës pa pushim.

Murphy vazhdoi të konsumonte pije energjetike, kështu që s’kishte ndërmend të ndalonte dhe do të thërriste ish-in e saj për 24 orë në ditë.

E lodhur nga e gjitha kjo, Williams vendosi ta denoncojë atë.

Avokati i Randy Williams, ka thënë:

Tani gjithçka që duam është që Murphy të marrë ndihmën mjekësore që ajo ka nevojë dhe për ligjin ta largojë atë nga klienti im”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *