Një ekip shkencëtarësh amerikanë nga Universiteti i Kolorados analizuan imazhet satelitore të motit në këtë zonë të famshme dhe vunë re një seri resh të pazakonshme gjashtëkëndore.Sipas Channel Science, ka të ngjarë që më në fund është gjetur një zgjidhje për misterin që fshihet pas Trekëndëshit të Bermudës, një vend ku qindra avionë dhe anije thuhet se janë zhdukur nën kushte të pashpjegueshme.Zbuluan lloje të reve të formave gjashtëkëndore mbi oqean që janë si një “bombë ajrore”. Ato formojnë dhe shkaktojnë shpërthim të ajrit, që zbret poshtë nga fundi i një ere dhe pastaj godet oqeanin dhe krijon valë që nganjëherë mund të jenë masive”, – ka thënë një nga shkencëtarët.
Kliko me posht ne reklam per te shikuar videon e plote…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *