Prej kohësh janë të njohura vetitë kurative të hudhrës, duke filluar që tek dhimbjet e fytit, si formë antibiotiku, por dhe në pastrim.

Megjithatë për shumë nga ne është ende shumë e papranueshme përdorimi i saj në fytyrë,

Por një vajzë që jep këshilla bukurie në Instagram, ka treguar rolin “çudibërës” të hudhrës, kur bëhet fjalë për të zhdukur nga fytyra puçrat problematike.

Sipas Farah Dhukai, e cila jeton në Kanada, mjafton lëngu i një thelbi hudhre, me të cilin mund të lyeni sipërfaqen problematike në fytyrë dhe më pas ta lini të veprojë përgjatë natës.

Në zgjim nuk do të shikoni asnjë shenjë të puçrës dhe me një larje të mirë fytyre, as era e saj nuk do të jetë më problem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *