Një nënë e katër fëmijëve dy vite më parë pësoi një paralizë të këmbëve pas një goditjeje që mori në shpinë.Ndërsa ishte ende në spital dhe mjekët nuk i jepni shpresa se do të ecte sërish, bashkëshorti i saj me të cilin kishte 14 vite martesë, i kërkoi të divorcoheshin.37-vjeçarja Riona Kelly, nga Anglia, ka treguar se ai ishte çasti që e rrënoi edhe më shumë, megjithatë e gjeti forcën dhe vazhdoi jetën së bashku me fëmijët e saj.Kaluan rreth 6 muaj dhe ajo arriti që të ngrihej sërish në këmbë, me ndihmën e patericave dhe karriges me rrota kur i duhej të lëvizte më distanca të largëta, por megjithatë ajo mund të ecte dhe të kishte një rutinë të përditshme në shtëpi.

Kliko ne hapsiren me posht dhe prit 5 sekonda per tpar videon..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *