Dita e dasmës së një vajze është shumë e rëndësishme dhe e veçantë në jetën e saj. Partneri e merr atë si gruan e tij, por gjithashtu merr edhe përgjegjësinë për kujdesin ndaj familjes së tij të ardhshme.Ndoshta kjo është edhe arsyeja pse shumë njerëz janë të frikësuar që të ndërmarrin një hap kaq të madh në një marrëdhënie.Dasma e Jaclyn Summer po afrohej dhe ajo ishte shumë e ngazëllyer, por një ngjarje e frikshme ja ndryshoi komplet planet.Ajo theu dorën vetëm 10 ditë para ditës së dasmës. Gjithçka ndodhi në shtëpinë e saj, kur dëgjoi zhurmën nga dy qentë e saj dhe nga nxitimi për të parë se çfarë po ndodhte ra nga shkallët.Anulimi i dasmës nuk ishte zgjidhja, por seti fotografik sikur doli jashtë planit dhe Jaclyn po ndihej tmerrësisht keq.

Jonathan, i dashuri i saj nuk dinte se çfarë të bënte që e dashuria e tij e jetës të ndihej më mirë.
Gjithsesi atij i erdhi një ide fantastike dhe përgatiti një surprizë të mrekullueshme për Jaclyn në ditën e dasmës.Shoqëruesit e dhëndrit dhe të nuses erdhën të gjithë me dorën e majtë të mbështjellë sikur ishte e thyer.Të thuash që nusja ishte e befasuar do ishte një eufemizëm.
Jaclyn u shpreh:Isha aq e habitur dhe e gëzuar sa qava nga gjithë ajo lumturi.”Dashuria duhet të përballojë çdo gjykim të mundshëm në jetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *