Gjatë viteve ka patur shumë vdekje të dyshimta në mesin e të famshmëve.Pavarësisht se disa prej tyre gjetën vdekjen nga shkaqe natyrore, të tjerët vdiqën në rrethena që sot mund të quhen vërtet të dyshimta.Ka edhe vdekje që janë mister edhe në ditët e sotme dhe as autoritet dhe hetuesit nuk kanë arritur t’i japin shpjegim. Por teoricienët këto vdekje i kanë lidhur me Iluminatin.Më poshtë keni një listë të njerëzve të njohur që dyshohet se kanë vdekur si pasojë e iluminatit. John F. Kennedy Jr.
Tupac Shakur Abraham Lincoln Martin Luther King, Jr. John Lennon Michael Jackson John F. Kennedy Corey Haim Whitney Houston Ryan Dunn.Për të parë videon e plot Klikoni në reklam dhe pas 5 sekondave ju hapet Lajmi i plotë dhe detajet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *