Artistja Marina Abramovic ka emision të sajin ku mbledh persona të panjohur dhe ‘flet’ me ta përmes shikimit.Por, në një nga puntatat emisionit të saj, ajo ka pasur një të ftuar të veçantë.Një grua dhe një burrë, në vitet e 70-të, kishin një lidhje por për shkaqe të ndryshme ajo “u thye” në mes.Burri vendosi të shfaqej në emisionin përballë ish-të dashurës pas 30 vitesh.Emocionin që përjetuan të dy mund ta shikoni në videon më poshtë.
Ata kanë emocionuar pa masë publikun në sallë por edhe atë që e ndiqte nëpërmjet reklames me posht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *