Nga martesa me aktoren e njohur Teuta Krasniqi, këngëtari Blero ka një vajzë Tarën, e cila tashmë është e njohur për publikun shqiptar. Prindërit e Bleros jetojnë në Suedi, ndërsa ai ka udhëtuar bashkë me Tarën në këtë shtet. Tejet emocionues është përqafimi i Tarës, posa sheh gjyshërit e saj në aeroport derisa ishin duke e pritur. Moment të cilin Blero e ka ndarë edhe me ndjekësit e tij në rrjetin social, por si duket kjo nuk i ka pëlqyer aspak Teutes dhe i ka komentuar në foto Bleros ku Teuta me komentin e saj dukej krejt e çmendur, për më shumë shtypni posht reklamen dhe ju hapet foto e komentit:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *