Dy ish-kolegët e Agon Channel; Sonila Meço dhe Adi Krasta janë shfaqur të përqafuar në një foto të fundit. Dihet që dy figurat e konsoliduara të ekranit ruajnë miqësi të fortë familjare me njëri-tjetrin edhe pas mbylljes së televizionit. Ndërkohë komentuesit kanë ngritur dyshimet se pse Sonila e postoi pikërisht në këtë moment këtë foto, pra mos ndoshta janë duke kurdisur diçka për ndonjë projekt të ri? Përgjigjen presim të na e japin vetë ata.Shiko video e plotë duke klikuar më posht….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *