Kontrollon telefonin e gruas, shqiptari shokohet nga ajo çfarë gjen.
Nuk i dihet kurrë se ç’mund të gjesh në celularin e gruas apo burrit, dhe rrallëherë mesazhet rezervojnë diçka të mirë.

I tillë ishte edhe ky rast, me burrin që nuk e kishte pritur atë që ka parë në mesazhet në ëhatsapp të bashkëshortes së tij, shkruan In.Ky është teksti i “hapur”. Kliko ne hapsiren e meposhtme dhe prit 5 sekonda per te pare videon e ngjarjes…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *