Aferdita Dreshaj, ofendon rëndë Shpat Kasapin, Ai është si një fëmijë, ai nuk meriton një femër si unë, e zura duke më tradhtuar me….Afërdita Dreshaj ishë e fejuara e Shpat Kasapit, ka hedhur akuza te renda drejt ti, duke e quajtur një fëmijë, dhe se nuk ishte i duhuri për te. “Ai nuk ishte i duhuri për mua, unë dëshiroja një mashkull të fortë. Ai ishte nga natyra shumë i butë, kjo nuk me pëlqente mua”, por kjo nuk është asgjë, më e keqja është se ja si e zura atë duke më tradhtuar me….shtypni poshte reklamen dhe ju hapet video e intervistës shokuese:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *