Nëse vuani nga një kollë e keqe dhe e vazhdueshme, ju me siguri keni provuar të gjitha llojet e barnave për ta trajtuar këtë çështje. Por me sa duket, asnjëri prej tyre nuk siguron rezultatet e premtuara, pa përmendur efektet anësore të dëmshme.

Kjo, për shkak të faktit se ato janë të ngarkuara me kimikate të rrezikshme që në fakt shkaktojnë më shumë dëm sesa dobi.

Nga ana tjetër, ekziston një recetë krejtësisht e natyrshme dhe efektive e cila mund të jetë një ndihmë e madhe. Këto përbëhen nga barëra të shëndetshme dhe përbërës që ju ndoshta i keni në shtëpi. Ato do të forcojnë ndjeshëm sistemin tuaj imunitar dhe do të parandalojnë probleme të tjera shëndetësore.

Përbërësit për t’i përgatitur ato:
Xhenxhefil – për të rritur imunitetin
Mjaltë -për shkak të vlerave të fuqishme antibakteriale
Vitamina C- lëngu i limonit është i pasur me këtë vitaminë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *