Këtë të dielë, “E diela shqiptare” përzgjodhi për të ritransmetuar rastin e Englantinës dhe Nikut në rubrikën “Shihemi në gjyq”.Englantina ftoi mikun e saj Nikun, më 24 Shtator të këtij viti, në rubrikën “Shihemi në Gjyq” për ta bindur që ta ndihmojë në rrugën e saj për të fituar mëmësinë ndaj vajzës, të cilën ishte detyruar ta braktiste në vitin 1991.Por duket se Niku është bezdisur nga disa veprime të Englantinës dhe shprehet se nuk është më shoku i saj. Ai deklaroi se kishte pranuar pjesëmarrjen në këtë seancë ndërmjetësimi vetëm falë “debulesës” që kishte ndaj juristes Eni Çobani.Kliuko ne hapsiren e me poshtme dhe prit 5 sekonda per ta par videon..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *