Një ngjarje e dhimbshme na vjen nga Turqia ku një grua nënë e një fëmije 4 vjeç ka helmuar bashkëshortin e saj me ilaç bujqësor natën e Vitit të Ri, por më pas është bërë pishman dhe ka njftuar ambulancën.Fatmirësisht kjo histori nuk ka përfundura në tragjedi.Bashkëshorti ka treguar momentin kur ai është helmuar për kamrat e një televizioni turk.E pyetur se përse e ka bërë këtë veprim gruaja është shprehur se dhunohen nga burri i saj, akuza që janë hedhur poshtë nga ai.Gjithsesi edhe pse e shoqja ka tentuar që ta vrasë ai nuk e ka denoncua. Kliko ne hapsiren e me poshtme dhe prit 5 sekonda per ta par videon..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *