Kafja është shndërruar në një zakon të mëngjesit dhe në një shoqërues shumë të mirë gjatë gjithë ditës për shumë persona. Ka njerëz të cilët nuk e fillojnë dot ditën pa konsumuar një filxhan kafe.Sipas një studimi austriak, preferenca e kafesë ka lidhje me karakteristika të caktuara psikologjike.Kështu, sipas studimit, personat që pëlqejnë kafe të ëmbël zakonisht janë miqësorë dhe të sjellshëm.Nëse ju jeni një njeri që pëlqeni të konsumoni kafen e hidhur, pra kafen e pastër, bazuar në rezultatet e studimit, këtë kafe më së shumti e kanë pëlqyer njerëzit me tendenca të psikopatëve dhe sadistët…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *