Sapo kam ardhur nga Gjermania ne Kosove dhe jam e vetme, dua ti kaloj pushimet dimerore me dike qe do ma bej papushim pasi vij nga qyteti i larget i Hamburgit qytet me stil te lart femrash, dhe dua qe te mos i harroj kurre keto pushime qe vij keto ne Shqiptari, i paguaj une te gjitha, po qe eshte nevoja dhe rrugen ju lutem me kontaktoni duke klikuar ne reklame.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *