Një 26-vjeçare ka kërkuar përmes telefonit njohje në emisionin “Aldo Morning Shoë”.

Minushja nga Zall Bastar tha se ka qenë e martuar vetëm 2 javë, por kishte ikur nga shtëpia pasi nuk e donte kunata dhe vjehrra.

“Jam Minushja nga Zall Bastar, kërkoj një lidhje. Jam 26 vjeç, kam qenë një herë e martuar dy javë, ishin katolikë ata dhe nuk më donin. Burri më donte po, por smë donte kunata me vjehrrën, më përzunë nga shpia.

Burri s’më blinte asgjë, as rroba, as shampo për tu larë. Ata s’më jepnin as bukë. Nuk kishim as krevat asgjë, flinim tek krevati i vjetër i vjehrrës, më dhimbnin brinjët. Ai s’më bënte gjë, s’dinte gjë, ishte budall. Unë s’kam pas lidhje më përpara. Burri s’më ngacmonte mua, më ngacmonin njerëzit e burrit. Kur vajta unë i lava i shplava se nuk pastronin”, tha Minushja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *