Rina 35 vjecare nga Kosova kërkon burra që e kanë të madh nuk po i mjaftojn te rinjte.

Rina per redaksin tone ka thene qe eshte e nxehte per te bere mardhenie , dhe se do ti mbaj sekret te gjitha gjerat me mashkullin qe e gjen .
Lajmroju ne viber..Per te marr numrin e Rines shtypni mbi rekklame dhe prisni disa sekonda, vetem nese nuk funksionon kerkojeni ate ne redaksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *