Ata janë një nga çiftet më të përfolur ditët e fundit.
Vetëm para pak muajsh ata sollën në jetë djalin e tyre të parë Matias dhe tashmë vjen lajmi i bujshëm i divorcit. Çifti i aktorëve Marjorie de Sousa dhe Julian Gil kanë pasur një divorc të bujshëm.

Aktorja ka pohuar se ky vendim është marë pasi babai i djalit të saj ka pasur një mospërfillje ndaj tyre. Nga ana tjetër Gil ka folur për mediat duke mohuar akuzat. Ai ka tronditur pasi ka shpërthyer në lot gjatë intervistës.

Të dy aktorët janë të njohur për publikun shqiptarë pas roleve të tyre në disa telenovela latine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *