Jam nga Tirana burrimi im punon në Greqi qe 12 vite,pasi kishim kushte të veshtira burri im u detyrua të punonte në Greqi.Ja historia ime :banoj në periferi të Tiranës cdo dit shkoja në market për të blerë gjera ushqimore,aty punonte Fatmiri sa her që shkoja me shikonte …isha 28 vjece e etur per s…pasi burri mbi dy vite skishte ardhur në shtëpi,ishte verë dhe mbante vapë isha e veshur me pantollona të shkurtë,hyrna në market për të blerë cig.Fatmiri ishte aty dhe filloi të bisedonte me mua ora ishte diku 22:30 dhe keshtu vazhduam mbi një orë, u nxehëm dyt mua afrua dhe filloi në c…e mija… kliko ne reklam per vazhdim…KLIIKO REKLAMEEN ME POSHTE QE TE SHFAQET VIDEO E PLOTE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *