Shitja e virgjërisë është çështje pikëpamjesh, por që duhet thënë se është kthyer në trend ose nga nevoja ose nga dëshira për famë.
Deri më tani kemi parë raste vetëm nga jashtë kufijve shqiptarë, por ja që paska edhe në Shqipëri vajza që shesin virgjërinë…dhe shumë shtrenjtë madje.
Është vajza e njohur për publikun Anna Geti, e cila ka publikuar një status në profilin e saj të Facebook ku ofron shitjen e një virgjërie, jo të sajën kuptohet, për…Anna Geti shkruan në rrjetin social:
shtype hapsiren e meposhtme dhe prit 5 sekonda per te pare çmimin e saj…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *