Një histori e gabuar dashurie dhe një baba që tronditet nga ajo që zbulon për të bijën. Ja historia e rrëfyer, “Jam lind dhe rritur në Shkodër. Sot jam 21 vjeçe dhe kurrë nuk kam patur pengesa të dal nga familja. Jam vajzë e vetme ne familje, Studioj në Tiranë dhe gjatë gjithë viteve të shkollës çdo fundjavë vi në Shkodër të rri me prindërit. Kjo ishte e tillë derisa u njoha me personin e parë që kam dashuruar me gjithë shpirt në jetën time, dhe një ditë shkuam në velipojë me te dashurin, por babai na ndoqi dhe ndodhi gjeja me e keqe ne jete per mua ai me….shtypni posht reklamen dhe vazhdoni leximin e rrefimit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *